Ваш городКиев?
Изменить
Нашли ошибку?

Отзывы - Вишиванки та вишитий одяг - Бренд 2KOLYORY

15 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

16.05.20
Олександр Фітьо
Гарні та оригінальні вишиванки 👍👍👍
13.03.20
Yuliya Mironova
Дуже красиві та оригінальні вишивки, рекомендую всім, кого захоплює етно! Захоплююсь ідеєю і дизайнами виробників ) Крім того, чудові працівники, відчинили крамницю в неробочий день, приділили багато часу і уваги Рекомендую!
28.01.20
Тетяна Підгородецька
Трішки дорогі(але красиві!
05.12.19
Александр Красовский
Величезний асортимент вишиванок для дорослих і дітей за приємними цінами. https://2kolyory.com Я тут без проблем знайшов для себе вишиванку, якість супер! Рекомендую!!!!
05:03 10 дек.Татьяна Огино
Дуже гарний дизайн і тепла в’язаний кардиган , але нитки слід вибирати кращі , просто дуже сумно !!! Через три рази одягання на рукавах вже страх , а передня частина вже теж починає скатуватись , та ще якось так , що навіть машинкою не можна нічого зробити . Величезне розчаруванння , бо дуже його хотіла і подобався !
30.07.19
Натали Тертышник
Дуже гарна вишиванка, приэмна до тiла тканина, яскравий вiзерунок, велике дякую вам i моэму чоловiку за подарунок !
14.06.19
Галина Гашимова
Ранiше, я навiть мрiяти про таке не могла. А тепер через послугу доставки можна вибрати, купити i отримати насолоду вiд покупки
07.10.18
Sveta Pelymska
Подарували на день народження вишиваночку, точніше вишиту сукню. Це неймовірна річ! Довга, гарна, фасон личитиме всім. Дякую!
10.07.18
Ириша Шапкина
Це буде не відгук на п"ять зірок, це буде ода данному бренду та душевному відношенню до свого клієнта! Замовили весільний дует "Берегиня" і просто у захваті) Команда допомогла підібрати розмір, консультувала і тому Ми отримали супер якісні (тканина, вишивка, обробка швів), модельні (продумані фасони, зручні елементи), просто неймовірні Наші весільні костюми. Я навіть відмовилась від прикрас, бо ця сукня моя найбільша прикраса) Щиро вдячні і Усім радимо цей бренд! Успіхів, вдячних клієнтів, можливостей до зростання!
18:18 10 июляДва кольори
Щасливі, що долучилися до вашого свята! Нам за честь, що для свого важливого дня Ви обрали саме наші вироби! Дякуємо за відгук! Обіймаємо)
30.05.18
Нелли Возна
Последнее время отдаю предпочтение натуральным тканям. Мне очень нравятся дизайнерские вещи, а тем более когда они на пике моды�Ребята молодцы, так держать!
11.05.18
Юлия Вырва
Постоянный клиент 3 год �
16.02.18
Мирослав Лаврінок
дуже чуйний сервіс: швидка реакція на лист електронною поштою, коригування послуги, приємна телефонна розмова, врахування побажань клієнтів. це я не кажу про продукцію - візуально ви її можете оцінити самі, а тримати в руках і носити її не менш приємно, ніж роздивлятися.
12:02 16 февр.Два кольори
Дякуємо, за такі приємні слова!!! Нам дуже і дуже приємно🤗🤗🤗
18.09.17
Алекс
22 отзыва
1
Все на високому рівні. Якість супер, обслуговують чесно, без обману. Цей магазин можна рекомендувати друзям та знайомим, перевірено. Дякую вам.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти